Nobo Sasamu IDOL – SEWENGI IKI WAE

SEWENGI IKI WAE
Nobo Sasamu IDOL

Composer : Cevin Syahailatua
Lirik : Josh Rahardjo
Music Arranger : Josh Rahardjo

Aktifkan NSP Sewengi Iki by Nobo Sasamu
(Khusus Telkomsel)
ketik : NBOCN kirim ke 1212 (Reff)

ketik : NBOCS kirim ke 1212 (Song)

Lirik ” SEWENGI IKI WAE “
Sewengi iki wae
Kancanono aku
Sepisan iki penjaloku
Sak durunge dadi critoku

** Sewengi iki wae
Aku pengen nyawang kowe
Pedote katresnan wengi iki
Tak dungake koe seneng

Restuku kowe lan deweke
Aku pancen ngaku salah
Ngecewake atimu, aku pancen ngaku salah
Ngalarani atimu

Aku ralilo nek atimu loro
Ngati ati kowe neng kono
Aku tansah eleng marang sliramu
Aku pengen nyawang kowe seneng

Senajan ora karo aku
..
back to **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *