Silfi Kharisma – KEMBANG TRESNO

KEMBANG TRESNO
Silfi Kharisma

Composer : Arya Satria

Lirik ” KEMBANG TRESNO “
Kembang tresno sing dadi kenangan
Dadi sak si naliko sliramu ngucapke tresno
Nanging sak iki mung kari cerito
Sliramu ninggal aku milih tresno liyo

Muspro kabeh ilang muspro
Kembang tresno mung kari cerito
Muspro kabeh ilang muspro
Tresnoku sak iki mung kari cerito
. .
** Mbiyen kowe titip kembang tresno
Supoyo tak simpen lan ugo tak jogo
Janjimu iki tondo katresnanmu
Ugo dadi saksi katresnanku
. .
Kembang tresno sing tak jogo
Mung ngelengne naliko semono
Ilang sak iki wis ilang muspro
Sliramu wis urip karo wanito liyo
. .
back to **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *