Syahiba Saufa – KEMBANG TURI Lagu Jawa Terbaru 2020

KEMBANG TURI

Voc: Syahiba Saufa

Composer : Gopy

Lirik :

Lirik ” KEMBANG TURI “
Ra ono tali woro
kowe moro medot tresno
kelilipan kemewahan
kowe terus ngajaki pegatan

Opo sik kurang trimo
gatiku neng sliramu
sampek sampek tak rewangi
koyok babu…..

Ra ono tali woro
kowe moro medot tresno
kelilipan kemewahan
kowe terus ngajaki pegatan

Opo sik kurang trimo
gatiku neng sliramu
sampek sampek tak rewangi
koyok babu…..

………………..

telutoh kembang turi
netes ring pucuk deriji
biyen tak tresnani
saiki ngeloro ati
godong jati bolong
bolonge dipangan walang
tresnomu kendang
keseret katot wong liyan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *